[layerslider_vc id=“5″]

Reklamni materijal

Značaj reklamnog materijala za imidž svake firme ili kompanije je višestruk. Kada prosto želite da unapredite segment marketinga, reklamni materijal je trik koji gotovo uvek deluje, jer svi volimo da dobijamo poklone.

Obzirom da imamo saradnju sa vodećim svetskim proizvođačima reklamnog materijala, te da primenjujemo najsavremeniju tehnologiju štampe, poklon koji ćete dati vaim asradnicima biće odličan podsticaj za uspešnu saradnju.

U našoj ponudi možete dobiti reklamni materijal sa štampom, vrhunskog kvaliteta. Poslovni pokloni, promo pokloni, reklamni proizvodi brendirani po vašoj želji. Povoljne cene. Brza izrada. Dostava na adresu. Vrhunski kvalitet.

REKLAMNI I PROMOTIVNI MATERIJAL, POKLONI

Kompletnu ponudu reklamnog materijala možete videti na našem WEB Shopu Brendiraj.se

ŠTAMPA NA REKLAMNOM MATERIJALU

Štampa na promotivnom i reklamnom materijalu se vrši sito, tampo i digitalnom štampom, direktnim postupkom, bojama predviđenim za materijal na kom se štampa vrši, što otisku daje postojanost, dug vek trajanja, otpornost na spoljašnje uticaje, kao i žive boje verne originalu.

Štampa, u zavisnosti od podloge i tehnike štampe, može biti u jednoj ili više boja, kao i pun kolor.

Pored reklamnog materijala, možemo Vam takođe ponuditi i web dizajn i zradu sajtova, grafički dizajn i štampu, kao i dekoraciju Vašeg poslovnog prostora unikatnim slikama na platnu.