[layerslider_vc id=“1″]

Web dizajn i izrada sajtova

Jedna od primarnih delatnosti Trigon dizajn studija je web dizajn i izrada sajtova. Moderno poslovanje u današnje vreme je nezamislivo bez prisustva na internetu. Ali samo prisustvo bez obezbeđene pozicije da vas potencijalni klijenti lako mogu pronaći, videti i doneti odluku za saradnju sa Vama je bez značaja.

UXDizajn i SEOptimizacija

Mi smo specijalizovani za izradu sajtova u skladu sa naučnim principima iz oblasti UXD-a, SEO optimizacije, a pored dizajna koji se radi uključivanjem svih aspekata relevantnih za uspeh, nudimo Vam pravo rešenje.

Pored usluge web dizajn i izrada sajtova, možemo Vam ponuditi i kompletna rešenja grafičkod dizajna i štampe, reklamno promotivnog materijala, kao i izrade unikatnih slika za Vaš poslovni prostor.

BASIC

CMS sistem

Dizajn template

Galerija slika

Kontakt strana

Google mapa

ADVANCE

CMS sistem

Unikatni dizajn

Slajderi

Do 20 strana

Kontakt forma

PROFI

CMS sistem

Unikatni dizajn

Slajderi i galerije

Neograničeno strana

Domen i hosting

ULTIMATE

CMS sistem

Unikatni dizajn

WEB SHOP

Neograničeno strana

Domen i hosting

Domen i hosting prikazani u paketima su u trajanju od jedne godine, samo za prvu godinu!

PONUDA NA UPIT

Popunite upitnik sa vašim zahtevima, na osnovu unetih parametara dobićete ponudu u najkraćem roku. Nakon prihvatanja ponude, pristupamo izradi Vašeg sajta.

SEO OPTIMIZACIJA

Optimizacija sajta je od primarne važnosti za dobro pozicioniranje na pretraživačima. Mi ćemo optimizovati vaš sajt kako bi imali najbolju poziciju.

MENJAJTE SAMI

Uz kratku obuku Vašeg operatera, sve buduće promene na sajtu možete vrštiti sami, bez čekanja i pravljenja dodatnih troškova.

DRUŠTVENE MREŽE

Dozvolite posetiocima da vaš članak objave na sajtovima kao što su Facebook, Twitter, Digg, Delicious i mnogim drugim. Dodaćemo dugmiće za podelu na kraju članaka Vašeg sajta.

WEB ANALITIKA

Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge toga.

KONTAKT FORMA

Sva pisma posetialca Vašeg sajta mogu biti poslata direktno, bez korišćenja email klijenta. Odmah nakon prijema poruke, možete odgovorit na poruku.

REGISTRACIJA DOMENA

RS, COM, CO.RS i mnogi drugi
Nove varijante domena
Neograničen broj domena
WWW prosleđivanje
E-mail prosleđivanje
Napredna podešavanja
Besplatna podrška

Od 588,00 din/god.

HOSTING

E-mail (neograničen broj)
Od 75 GB web prostora
Od 75 GB e-mail prostora
Besplatna podrška
Slanje Neslettera
BackUp
Baze podataka

Od 317,00 din/mes.

VPS

Dodeljeni resursi
1 GB RAM, 20 GB HDD
Sopstvene IP adrese, (IPv4 ili IPv6)
Ubuntu, Debian, Fedora, CentOS, openSUSE
SSH
Konzola
SLA

2838,00 din

Cene registracije domena, hostinga i VPS-a su iskazane sa obračunatim PDV-om. Trigon dizajn studio je distributer Loopia d.o.o.

6 saveta za odabir domena

U osnovi web dizajn i izrada sajtova nisu samo puko postavljanje sajta na server. Odabir domena je veoma bitan i ime koje ćete odabrati za svoj sajt zvuči vrlo jednostavno, ali zapravo puno elemenata treba uzeti u obzir kako biste dobili najbolji efekat. Pročitajte 6 saveta kojih se treba pridržavati kod odabira domena.

1. Ime lako za pronalaženje

Ukoliko već imate poslovno ime, mudro bi bilo odabrati domen koji je u skladu sa njim. Ovo smanjuje zabunu i omogućava klijentima da pronađu Vašu firmu na internetu.

Ukoliko Vaše poslovno ime sadrži i naša slova (č, ć, š, đ, ž), takav domen, bar za sada, nećete moći da registrujete. Umesto pomenutih karaktera, upotrebite tzv. “ošišanu latinicu”, tj. slova engleskog alfabeta.

2. Što jednostavnije, to bolje

Naziv domena treba da bude lak za pamćenje, da se čita onako kako se piše i da adekvatno predstavlja Vaš posao.

3. Budite jasni

Neke firme sa dugačkim imenima često koriste skraćenice u svojim domenima. Ukoliko je reč o dobro poznatim kompanijama (kao što je npr. NIS), to zapravo i nije problem. Vodite računa da, ukoliko Vaša firma nije poznata po skraćenici, a koristite samo skraćeno ime za domen, to može otežati klijentima da Vas pronađu. U ovakvim situacijama predlažemo registaciju dva domena, jednog sa punim imenom i drugog skraćenog.

4. Više domena

Kako biste privukli što više saobraćaja i posetilaca na svoj sajt, za odabrani naziv možete registrovati različite domene (RS, COM, NET itd.). Takođe, možete sprečiti gubitak saobraćaja usled uobičajenih grešaka u kucanju korsnika, tako što ćete registrovati slične domene (npr. lopia.rs i lupia.rs kao dopuna za loopia.rs). Veći broj registrovanih domena takođe umanjuje rizik da će neko neovlašćeno koristiti ime Vaše firme / proizvoda na internetu.

5. Prilagođeno pretraživačima

Vaš domen treba da sadrži jednu ili više Vama bitnih ključnih reči kako bi se bolje rangirao u pretragama. Koristeći Google Trends ili slične servise možete saznati šta to vaši klijenti pretražuju kada žele da pronađu sadržaj koji želite da im ponudite.

6. Registrujte domen sada

Domen može registrovati bilo ko, bilo kada, tako da se može desiti da domen koji baš Vama odgovara bude zauzet. Zbog toga, potrudite se da svoj domen registrujete odmah kako bi obezbedili pravi naziv. Srećno.